Prikazuje se svih 9 rezultata

Pokaži kategorije

Madrac Admiral

10.000,00 kn
Madrac Admiral odlikuje vrhunski komfor, udobnost i anatomska prilagodljivost tijelu. Kokosova vlakna prisutna u punjenju daju mu kompaktnost i čvrstinu, te se posebno preporučuje za opremanje hotela i drugih smještajnih objekata. Idealna čvrstina ovog madraca pruža jednaku potporu svim točkama tijela, uz mekoću i elastičnost.

Madrac Bambino aloe vera

10.000,00 kn
Vodeći računa o potrebama djeteta za zdravim i pravilnim razvojem, ovaj madrac je izrađen tako da kombinacijom materijala i završne tkanine pruža idealna anatomska svojstva i maksimalnu udobnost. Završna tkanina tretirana ekstraktima biljke Aloe vera je mekana i prijatna za san, i pruža umirujuće, antialergijsko i antibakterijsko djelovanje.

Madrac Grand

10.000,00 kn
U potrazi za maksimalnom udobnošću, zdravim snom i stvarnim osjećajem odmora kreirali smo ovaj madrac izuzetnih karakterstika. Miran san s manje okretanja osigurava kombinacija industrijskih i prirodnih materijala. Ovaj madrac je odličan izbor za parove, jer prilikom okretanja ne dolazi do ugibanja veće površine. Finalna tkanina brzo se oslobađa suvišne vlažnosti i odlična je preporuka za sve one sa osjetljivom kožom.

Madrac Junior

10.000,00 kn
Posebno prilagođen potrebama razvoja najmlađih, Junior podržava pravilan anatomski razvoj kičme i kukova bebe. Udoban, izdržljiv i elastičan, odlična je preporuka za prve godine života, kada je san od posebne važnosti za kvalitetan razvoj mladog organizma. U zdravstvenom pogledu, on osigurava pojačanu propustljivost i cirkulaciju zraka, kreirajući izuzetno prijatno i zdravo okruženje za odmor vaših najmlađih.

Madrac Monto

10.000,00 kn
Madrac visoke klase s nadmadracem koji se po potrebi može skinuti, pruža korisniku dvostruko zadovoljstvo jer se prilagođava njegovim potrebama i željama. Visina od 29 cm, pruža dodatan osjećaj komfora i veći stupanj udobnosti i anatomičnosti. Sustav opruga u džepu točkasto se prilagođava tijelu i pritisak ravnomjerno raspoređuje po madracu, a kičma zauzima pravilan položaj. Monto je idealan izbor za sve one koji tragaju za vrhunskom udobnošću i cijene svakodnevno, kvalitetno opuštanje i potpuni odmor.

Madrac Nautilus aloe vera

10.000,00 kn
Zahvaljujući oprugama u džepu obostrano obloženom PU pjenom, ovaj madrac pruža visoku elastičnost i potpunu udobnost tokom spavanja. Opruge reagiraju na pritisak tijela neovisno, i na taj način omogućava se idealno anatomsko podupiranje tijela. Dodatnu vrijednost osigurava i završna antialergijska i antibakterijska tkanina, tretirana ekstraktom ljekovite biljke Aloa vera.

Madrac Papilon

10.000,00 kn
Papilon je mekan i udoban madrac koji kroz kombinaciju Bonnell opruga i PU pjene olakšava pritisak na tijelo, pružajući optimalnu potporu svim njegovim točkama. Pored pojačane propustljivosti i cirkulacije zraka, ovaj madrac je idealan izbor za klik-klak ležajeve, koji i pored čestog savijanja garantira očuvanje forme i neophodne čvrstine. Udobnost kakvu zaslužujete.

Madrac Premijer

10.000,00 kn
Premijer je jedan od najpoznatijih SIMPO madraca. Njegova izuzetna udobnost i kvaliteta izrade su odlična preporuka za opremanje hotela i drugih smještajnih objekata. Sa svih strana je ojačan pjenom koja čuva oblik i omogućava da dugo bude zaštićen od oštećenja i deformacija. Anatomski je prilagodljiv tijelu čime je osiguran pravilan položaj tokom spavanja. Posebno se preporučuje onima koji imaju problema s bolovima u predijelu kičme.

Madrac Viola

10.000,00 kn
U želji da korisnicima pruži prave benefite udobnosti i luksuz namijenjen istančanom ukusu najzahtevnijih kupaca, madrac Viola je dizajniran tako da predstavlja idealan spoj tehnologije i prirodnih materijala. Korištenjem visokokvalitetnih prirodnih materijala i prešanjem kokosovih vlakana koje vežu vlagu iz gornjih slojeva madraca, osigurava se najzdravije moguće mjesto za spavanje. Sloj memory pjene pobošljava cirkulaciju i osigurava maksimalnu relaksaciju tijela. Ljetnja, a posebno zimska strana madraca obogaćena vunom kao prirodnim izolatorom, zadovoljava sve individualne potrebe i navike korisnika. Priča o vrhunskoj udobnosti zaokružena je nježnom i prijatnom finalnom tkaninom sa esencijom lavande, koja smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti.