Prikazuje se svih 7 rezultata

Pokaži kategorije

Madrac Monto

1.839,00 kn3.763,00 kn
Madrac visoke klase s nadmadracem koji se po potrebi može skinuti, pruža korisniku dvostruko zadovoljstvo jer se prilagođava njegovim potrebama i željama. Visina od 29 cm, pruža dodatan osjećaj komfora i veći stupanj udobnosti i anatomičnosti. Sustav opruga u džepu točkasto se prilagođava tijelu i pritisak ravnomjerno raspoređuje po madracu, a kičma zauzima pravilan položaj. Monto je idealan izbor za sve one koji tragaju za vrhunskom udobnošću i cijene svakodnevno, kvalitetno opuštanje i potpuni odmor.

Madrac Viola

1.700,00 kn3.469,00 kn
U želji da korisnicima pruži prave benefite udobnosti i luksuz namijenjen istančanom ukusu najzahtevnijih kupaca, madrac Viola je dizajniran tako da predstavlja idealan spoj tehnologije i prirodnih materijala. Korištenjem visokokvalitetnih prirodnih materijala i prešanjem kokosovih vlakana koje vežu vlagu iz gornjih slojeva madraca, osigurava se najzdravije moguće mjesto za spavanje. Sloj memory pjene pobošljava cirkulaciju i osigurava maksimalnu relaksaciju tijela. Ljetnja, a posebno zimska strana madraca obogaćena vunom kao prirodnim izolatorom, zadovoljava sve individualne potrebe i navike korisnika. Priča o vrhunskoj udobnosti zaokružena je nježnom i prijatnom finalnom tkaninom sa esencijom lavande, koja smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti.

Madrac Nautilus aloe vera

1.404,00 kn3.088,00 kn
Zahvaljujući oprugama u džepu obostrano obloženom PU pjenom, ovaj madrac pruža visoku elastičnost i potpunu udobnost tokom spavanja. Opruge reagiraju na pritisak tijela neovisno, i na taj način omogućava se idealno anatomsko podupiranje tijela. Dodatnu vrijednost osigurava i završna antialergijska i antibakterijska tkanina, tretirana ekstraktom ljekovite biljke Aloa vera.

Madrac Grand

1.491,00 kn3.243,00 kn
U potrazi za maksimalnom udobnošću, zdravim snom i stvarnim osjećajem odmora kreirali smo ovaj madrac izuzetnih karakterstika. Miran san s manje okretanja osigurava kombinacija industrijskih i prirodnih materijala. Ovaj madrac je odličan izbor za parove, jer prilikom okretanja ne dolazi do ugibanja veće površine. Finalna tkanina brzo se oslobađa suvišne vlažnosti i odlična je preporuka za sve one sa osjetljivom kožom.

Madrac Bambino aloe vera

520,00 kn607,00 kn
Vodeći računa o potrebama djeteta za zdravim i pravilnim razvojem, ovaj madrac je izrađen tako da kombinacijom materijala i završne tkanine pruža idealna anatomska svojstva i maksimalnu udobnost. Završna tkanina tretirana ekstraktima biljke Aloe vera je mekana i prijatna za san, i pruža umirujuće, antialergijsko i antibakterijsko djelovanje.

Madrac Admiral

988,00 kn2.116,00 kn
Madrac Admiral odlikuje vrhunski komfor, udobnost i anatomska prilagodljivost tijelu. Kokosova vlakna prisutna u punjenju daju mu kompaktnost i čvrstinu, te se posebno preporučuje za opremanje hotela i drugih smještajnih objekata. Idealna čvrstina ovog madraca pruža jednaku potporu svim točkama tijela, uz mekoću i elastičnost.

Madrac Premijer

797,00 kn1.682,00 kn
Premijer je jedan od najpoznatijih SIMPO madraca. Njegova izuzetna udobnost i kvaliteta izrade su odlična preporuka za opremanje hotela i drugih smještajnih objekata. Sa svih strana je ojačan pjenom koja čuva oblik i omogućava da dugo bude zaštićen od oštećenja i deformacija. Anatomski je prilagodljiv tijelu čime je osiguran pravilan položaj tokom spavanja. Posebno se preporučuje onima koji imaju problema s bolovima u predijelu kičme.