Saznajte više o namještaju

KUHINJA TARA – NAJLUKSUZNIJA KOLEKCIJA U SRCU VAŠEG DOMA

kuhinja tara blog

Nakon kuhinje Evia, namještaj Jela je odlučilo se da na tržište plasira još jedna kuhinja koja je dizajnirana kroz kombinaciju modernog i rustičnog stila. Svojoj snažnom formom, grafit sivom bojom, drvo dekorom, zlatnim detaljima i dekorativnim stubićima i lajsnama, ova kolekcija unesti će u vaš dom viši nivo elegancije i luksuza.

Kolekcija TARA proizvedena je od profiliranog 3D medijapana i lakirana je UV lakom na bazi vode koji joj pruža mat efekta i veću otpornost na fizička oštećenja. Na visećim dijelovima kuhinje nalazi se kaljeno staklo koje je estetski dopunjeno ukrasnim linijama. Još jedan detalj koji posebno krasi ovu kuhinju je i dekorativna lajsna koja pored dekorativnih stubića daje poseban pečat ali i masivan izgled kompletnoj kuhinji. Ugodnost pri korištenju omogućena vam je soft-close mehanizmom koji je prisutan na svim elementima.

Kuhinja TARA se sastoji se od velikog broja elemenata čijom kombinacijom možete dobiti kuhinju baš po mjeri vašeg prostora.

Pored grafit sive boje, u prodaji će se naći i kuhinja TARA u bijeloj boji, dok ručice i dekor radne ploče možete izabrati sami iz ponude koju možete vidjeti na našem web shopu.